2018-06-13 04:38:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma a csapatmunka kiváló eredményeket hoz

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma az Ikrek jegyében áthaladó Újhold az ön harmadik sorsterületét érinti, amikor is új kezdetekre lehet számítani. Itt az ideje beadni a pályázatokat, meg kell írni az elmaradt leveleket, bepótolni az elmaradásokat. Kedvező időszak új dolgok megtanulására, beiratkozni egy új tanfolyamra.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Ikrekbe eső Újhold az ön második sorsterületén van, a pénzügyi kérdések a mai nap folyamán élete középpontjában állnak. A reális pénzügyi célok megteremtése, valamint a költségvetések és más ésszerű pénzügyi tervezési projektek megfogalmazása ebben az időben előnyben részesül. A jövedelmek növelésének megnyugtató módját megtalálja.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Újhold az ön jegyében van, és az uralkodó bolygója is átlépett a Rák jegyébe, ez egy jelentős változás időszaka. Ma jobban odafigyel mások érzéseire és a viták során kevésbé lesz lehengerlő, több időt szán a gondolkodásra, jobban megfontolja a bírálatot.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az Ikrekbe eső Újhold az ön tizenkettedik sorsterületén halad át, itt az ideje a lelki feltöltekezésnek, ez az Újhold legérzékenyebb elhelyezkedése. Késztetése van arra, hogy megtalálja az érzelmi nyugalmat, biztonságot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A tizenegyedik sorsterületen helyezkedik el a mai Újhold, amely kapcsolódik a hálózatépítéshez, kapcsolattartáshoz, csoportos tevékenységekhez és az üzletből származó jövedelemhez. Legyen ma résen, éljen a lehetőségekkel!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ikrek jegyében álló Újhold ma az ön karrier sorsterületét érinti. Jó alkalom új üzleti tervek és célok kidolgozására. A munkahelyén kiemelkedő siker érheti!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Ikrek jegyében elhelyezkedő Újhold nyugtalanságot és elégedetlenséget okozhat önnek, rosszul viseli a mindennapos rutint, kötöttségeket. Az élet azonban új perspektívát kínál, vagy egy olyan kalandot, ami alaposan felkavarja az állóvizet...

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Ikrekben elhelyezkedő Újhold jó alkalom arra, hogy az intimitás kérdéseire, valamint az önismeret fejlesztésére koncentráljon. Kedvező mai nap pénzügyi terv, a megtakarítási terv megkezdésére, kölcsön felvételére, valamint a számviteli munkára.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az Ikrek Újhold az ön hetedik sorsterületén áll, a partnerség kérdései előtérbe kerülnek. Ma jó ötlet kölcsönösen támogató emberekkel dolgozni, a csapatmunka most jelentős sikereket hoz!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az Újhold a hatodik sorsterületen olyan időszakot jelez, amikor az új étrendek, az egészséges szokások kialakítása könnyedén megy. A mai napon vágyik arra, hogy a dolgok elrendeződjenek, és sikerül is megteremtenie a nyugalmat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Ikrek jegyébe eső Újhold, ami az ön ötödik sorsterületét érinti, a kreatív önkifejezésről szól, sikeres lehet minden alkotó tevékenység. Ön nagyon is romantikus hangulatban van, mutassa ezt ki a párja felé!
 

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai napon család lehet fókuszban. Az ön negyedik sorsterületén áthaladó Újhold az Ikrek jegyében, az intimitást és a sebezhetőség kérdéskörét feszegeti, itt az ideje, hogy megfogalmazza igazi érzéseit és szükségleteit.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: